#JaSamDijamant (kampanja i kreativni nagradni natječaj)

Hej ti, hej ljepotice! 

Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti, i zato smo odlučili pokrenuti kampanju kako bismo osnažili i ohrabrili žene, međusobno jedna drugu, tako da počnemo prvo od nas samih.  
Uvijek smo prekritične i preoštre prema sebi. Vrijeme je da okrenemo ploču i promijenimo stvari. I motiviramo i druge – jer znate kako se kaže: “Kad se male ruke slože, sve se može...” Vrijeme je da sve glasnije i češće ističemo, makar pred samom sobom, ono zbog čega smo posebne i što smatramo svojim vrlinama.

 2 + 1 GRATIS Dijamantne bombe za kupanje 

 

OBAVIJEST! 
Obavještavamo vas da se PRODULJUJE ROK nagradnog natječaja „La PIEL - osvoji dijamantne prstene u vrijednosti od čak 6469 KM“ te vaše FB i/ili IG objave objavljene sukladno s pravilima nagradnog natječaja, prikupljamo do 28.02.2021.

Nakon toga ćemo odabrati najljepše i najiskrenije objave, a ime dobitnika ćemo objaviti 01.03.2021. na našoj web stranici, te FB (La PIEL) i IG profilu (la_piel).

 

GLAVNI KREATIVNI NAGRADNI NATJEČAJ u kojem možeš... OSVOJITI DIJAMANTNE PRSTENE U VRIJEDNOSTI OD ČAK 6469 KM!!

Trajanje nagradnog natječaja:
Nagradni natječaj traje od 26.12.2020. - 28.02.2021. godine. Odabir dobitnika
nagradnog natječaja bit će javan i objavljen na našoj web stranici te FB (La PIEL) i IG (la_piel) profilu 01.03.2021. 

Ostale informacije o nagradnom natječaju pročitaj u nastavku:

Način sudjelovanja:

 1. Napravi fotku ili video tebi najzanimljivijeg trenutka sa svojom omiljenom dijamantnom bombom za kupanje (obojana voda, prsten, što god želiš).
 2. Objavi to na IG ili FB feed (ili oboje) i napiši koje 3 stvari najviše voliš kod sebe (3 stvari ili osobine, fizičke ili karakterne) ili 3 stvari na kojima si zahvalna i pridruži se našoj kampanji #JaSamDijamant u kojoj se mi kao žene međusobno podržavamo, ali i radimo na osvještavanju ljubavi prema sebi, pa tako i na svom samopouzdanju.
 3. Stavi #JaSamDijamant #StvarnaJA i tag @la_piel, i pozovi i ostale da se uključe. Možeš tagati i neku prijateljicu, sestru i izazvati ih na isti challenge!

   KLIKNI -  Dijamantne bombe  za kupanje

   Estetski najljepšim i najiskrenijim objavama, poklanjamo čak 5 dijamantnih prstena!

   Kampanja traje od 26.12.2020. - 28.02.2021. Proglašenje 01.03.2021.

   VAŽNO! Profil vam treba biti otključan i objava mora biti objavljena u periodu trajanja kampanje, kako bismo mogli naći vašu objavu.

    

   *edit
   Nagradni natječaj je završio, a dobitnice su:

   @annabella.makeup (IG)
   @susie.hr (IG)
   @hanaivancic (IG)
   @goranaradin.gr (IG)
   @tanja_kosara (FB)

    

   __________________________________________

   Imali smo i...KREATIVNI NAGRADNI NATJEČAJ koji je trajao do 23.12.2021. gdje smo poklonili 20 NAGRADA IZNENAĐENJA!

   Pravila:

   1. Objavi bilo koju svoju sliku (onu koju ti voliš) na Instagram ili Facebook FEED i napiši koje 3 stvari voliš kod sebe: 3 stvari ili 3 osobine. Nešto što voliš kod sebe, makar to bila najmanja sitnica, što fizički, što kao karakterna osobina. Ili 3 stvari na kojima si zahvalna.
   2. Tag La PIEL i stavi #JaSamDijamant #StvarnaJA (IG: @la_piel, FB: La PIEL)
   3. Izazovi na ovaj challenge i prijateljicu, sestru, mamu tako da i nju tagaš... bilo koga kome želiš poručiti da je i ona “dijamant” i tebi jako vrijedna i važna..

    

    

   SRETNO SVIMA!!
   Vaš La PIEL tim <3

    

   ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

   BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

   Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

   STRUČNOST I SIGURNOST

   Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

   ODLIČNA ZAJEDNICA

   Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode