Česta pitanja

Svi naši proizvodi su minimalno 95% prirodni i time se ponosimo. Naši proizvodi nisu testirani na životinjama, mi smo CRUELTY FREE brand koji voli životinje. Također, većina vaših proizvoda su veganski.

Plaćanje pouzećem i uplatana virmanom/općom uplatnicom u banci/ internet i mobilnim bankrastvom na račun.

Ne morate se brinuti! Vaša kupnja i vaši podatci su sigurni i zaštićeni kod nas. Imamo sigurni zaštitni sustav koji se nalazi diljem cijele stranice, tako da ste bez brige. Isto tako vaše sve naplate su osigurane od strane najvećih banaka u Europi.

 

Oštećenja su moguća tokom transporta i obrade u dostavnoj službi. Ako zaprimite svoju narudžbu i jedan ili više proizvoda su oštećeni, javite nam se na info@mylapiel.ba s fotografijom oštećenja i podacima na koje je napravljena narudžba i potrudit ćemo se da unatoč tome budete zadovoljni.

Naravno, javite nam se na info@mylapiel.ba i unutar 90 dana od primitka paketa i dat ćemo Vam sve informacije potrebne za postupak povrata. Naravno proizvod mora biti u originalnom pakiranju te mora biti ne iskorišten.

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode