Kad ti je život užurban, a um preopterećen...

PREDSTAVLJAMO TI NAŠU ANTISTRESS KOLEKCIJU

U svijetu prepunom izazova s kojima se svakodnevno susrećemo, postizanje mentalnog mira nikad nije bilo važnije, ali i teže. Stiska s vremenom uzrokuje nam stres te otima često male radosti koje „život znače“, male rituale koji nas njeguju izvana, no bitnije i – iznutra. Kako ne bismo potonuli, već naprotiv, pomogli sami sebi u svladavanju svih izazova koji nam stanu na put i uzrokuju nelagodu, dizajnirali smo Antistress kolekciju. Ona predstavlja oazu mira i opuštanja, „mjesto“ ma koje se možete sakriti i ukrasti tih par malih, slatkih trenutaka samo za sebe, mašući stresu i svim problemima u zaborav. Njene opuštajuće note odvesti će vas na putovanje na kojem ćete otkriti neprocjenjivu vrijednost zvanu MIRKako bi ga postigla, stani. Opusti se. Budi tu.  Svjesno u ovom trenutku. Dozvoli da te Antistress kolekcija promijeni, oraspoloži, opusti, osvježi tebe i tvoj dom. Dozvoli da postane tvoja mala snaga za kojom ćeš posegnuti kad god ti je to potrebno.

Antistress kolekcija je namijenjena za korištenje u svakodnevnim ritualima, u svrhu opuštanja i umirenja te služi kao podsjetnik na self care. 

La PIEL By Lana Jurcevic Antistress Kolekcija Roll On Relaksirajuce Ulje Aromatizirajuci Sprej 3u1

ANTISTRESS ROLL-ON RELAKSIRAJUĆE ULJE

Udahni mir, izdahni stres. Antistress roll on je tvoj „mali pomoćnik“  bez obzira na mjesto, vrijeme i situaciju. On je malen, ali snažan.  Duboko smirujuća lavanda umiruje um, olakšava stres i uravnotežuje. Osvježavajući ružmarin i eukaliptus potiču jasnoću i osvježavaju osjetila, dok bosiljak i menta podižu raspoloženje i oživljavaju. Uklopi ga u svoje svakodnevne rituale, opusti se i odvoji trenutak za sebe.

La PIEL Antistress Kolekcija Roll On Relaksirajuce Ulje Opustajuce Ulje Etericna Ulja

Ulje za relaksaciju predstavlja sinergičnu kompoziciju odabranih prirodnih i eteričnih ulja s roll-on aplikatorom za laku primjenu. Sadrži 7 ulja (5 eteričnih: menta, eukaliptus, lavanda, ružmarin, bosiljak i 2 bazna: jojoba i badem ulje). 

Roll on je mali pomoćnik koji je uvijek s nama zahvaljujući svojoj praktičnoj ambalaži:

  • u svakodnevnom životu
  • na poslu i fakultetu (fokus i koncentracija)
  • na putovanju (eterična ulja mente i bosiljka su vrlo učinkovita protiv mučnina)
  • za vrijeme prehlada (za lakše disanje, jer sadrži olakšavajuća i osnažavajuća eterična ulja eukaliptusa i ružmarina)  
  • u bilo kojim svakodnevnim situacijama kad je potrebno stati i uzeti trenutak za sebe.
La PIEL Antistress Kolekcija Roll On Relaksirajuce Ulje Opustajuce Etericna Ulja

Kombinacija prirodnih i eteričnih ulja smiruju um, olakšavaju stres, uravnotežuju i opuštaju na svim razinama. Osvježavajući ružmarin i eukaliptus potiču jasnoću i osvježavaju osjetila, dok bosiljak, menta i naranča podižu raspoloženje i oživljavaju. Eterično ulje lavande umiruje i opušta na svim razinama. Miris eukaliptusa svakome pruža doživljaj koji u tom trenutku trebaju - umirenje, ili dizanje raspoloženja.

  • Miris: eukaliptus, naranča, menta, lavanda
  • ulje lavande za smirenje
  • ulje ružmarina i eukaliptusa za izoštravanje percepcije
  • ulje bosiljka i mente za podizanje raspoloženja

Lagano nanijeti roll on na sljedeća mjesta:

  • sljepoočnica
  • vrat, ispod čeljusti
  • prsa
  • na podlakticu, zglobove
  • unutrašnju strana koljena

ANTISTRES MIRIS: AROMATIZIRAJUĆI MIST

Pretvori svoj dom u oazu mira. Antistress 3u1 sprej stvoren je za svaki kutak doma, od posteljine i kreveta do ormara i odjeće. Ugodan cvijet lavande pomaže ukloniti dnevni stres i nježno opušta, potičući miran san, dok amber i pačuli umiruju i pročišćavaju, kako um i tijelo, tako prostor i tkaninu/posteljinu.  Mirisne note lavande, ambera i pačulija nježno i ujednačeno ispunjavaju vaš životni prostor donoseći mir, osvježenje i ravnotežu vašem tijelu i umu.

La PIEL By Lana Jurcevic 3u1 Sprej Zab Kucu Krevet Odjecu

Uz mirisne note lavande, ambera i pačulija stvorite opuštajući ugođaj kod kuće, na posteljini ili dodajte osvježenje u svoje ormare ili na odjeću. Obogaćeno prirodnim ekstraktima i uljem lavande.

  • 3u1 sprej (za kuću, krevet & odjeću)
  • opuštajuće djelovanje
  • ugodne i egzotične mirisne note
  • za žene i muškarce svih dobnih skupina

Nježno prožima prostor zanosnim prirodnim i egzotičnim notama, koje također umiruju i opuštaju tijelo i um. Idealan je za aromatiziranje kako posteljine, odjeće i prostora, tako i automobila, ormara, ladica…

La PIEL By Lana Jurcevic Antistress Kolekcija 3u1 Sprej Za Kucu Krevet Odjecu

Ugodan cvijet lavande pomaže ukloniti dnevni stres i nježno opušta, potičući miran san, dok senzualan amber i egzotičan pačuli daju dozu luksuza sa svojim jakim zemljanim, drvenastim i začinskim notama - kako umu i tijelu, tako prostoru i tkanini/posteljini. Mirisne note lavande, ambera i pačulija nježno i ujednačeno ispunjavaju vaš životni prostor donoseći mir, osvježenje i ravnotežu vašem tijelu i umu.

  • ulje lavande
  • miris lavande. ambera i pačulija
  • hamamelis
  • aloe vera
  • ekstrakt đumbira

Stani uz Antistress kolekciju stvorenu za svakodnevne male rituale i trenutke opuštanja. Stani uz kolekciju koja će ti pomoći u suočavanju sa stresnimi izazovnim situacijama u tvojoj svakodnevnici... uz njih odluči da ćeš se svaki dan osjećati - ODLIČNO!

FEEL GOOD. LIVE GOOD. SLEEP GOOD. 


Komentiraj

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode