Piling tijela, za mekšu i glađu kožu!

Pomozite Vašoj koži da blista sa pilingom za tijelo

Čuli ste to iznova i iznova: važno je redovito pilingirati kožu! Bilo da se radi o sprječavanju urastanja dlaka, produljenju preplanulosti ili poboljšanju učinkovitosti proizvoda koji se nakon toga nanose, piling tijela trebao bi biti dio vaše beauty rutine. Ali koliko zapravo znate o pilingu? Ovdje ćete saznati kako i zašto biste trebali piling tijela, radi nježnijeg osjećaja i lijepog izgleda kože! 

Piling Za Tijelo Prirodna Kozmetika S 7 Ulja La PIEL Lana Jurcevic

Koža je naš najveći organ i pokrivač je tijela koji je u izravnom kontaktu s vanjskom okolinom. Štiti tijelo od mehaničkih ozljeda, štetnog UV zračenja i patogenih organizama, tj. predstavlja prvu liniju obrane od bakterija, virusa i drugih mikroorganizama. Sudjeluje u procesima lučenja koje provode žlijezde kože i prima vanjske podražaje putem brojnih receptora smještenih u njoj - za toplinu, hladnoću, dodir, pritisak i bol. Piling za tijelo pomaže pomlađivanju kože izlažući glatkiji i podatniji sloj kože nakon uklanjanja mrtvog sloja kože.  Ako te mrtve stanice ne uklonite i one na kraju tvore debeli sloj, to može imati nekoliko posljedica:

  • Mutna koža i nedostatak sjaja
  • Koža je manje oksigenirana i osjeća se devitalizirano
  • Grublja koža
  • Suha koža
  • Urasle dlake nastaju, jer se pilosebaceous žlijezde u korijenu dlaka lakše blokiraju
  • Pojavljuju se začepljene pore i mrlje, jer koža ne može disati!

Većinu vremena priroda ispravlja stvari. I većinu vremena vaše tijelo izgleda blistavo. Međutim, postoje trenuci kada vašem tijelu treba malo dodatne pomoći, uz njegu dubinskog čišćenja, detoksikacije i njege!

Postoje dvije vrste pilinga:

Mehanički piling

Piling sadrži abrazivne granule, koje mogu biti nježne ili grube prema koži, ovisno o njihovoj veličini i obliku. Što su granule sitnije, to će biti nježnije i učinkovitije. Kada masirate piling po koži, granule koje sadrži odnijet će mrtve stanice i nečistoće.

Kemijski piling (pomoću kore)

Tipično napravljeni od voćnih kiselina, kemijski pilinzi olabavljaju veze između mrtvih stanica, koje se potom prirodno ljušte, bez potrebe za masiranjem kože. Jednostavno nanesete koru i ostavite da djeluje preporučeno vrijeme. Ova akcija također potiče obnavljanje stanica kože. Vrijedno je napomenuti da su neke kiseline jače od drugih i mogu biti vrlo iritirajuće ako se koriste u prekomjernim koncentracijama. Stoga ih treba koristiti s velikom pažnjom, posebno ako imate osjetljivu kožu. Te kiseline nazivamo AHA i BHA, a uglavnom potječu od voća ili stabla vrbe (za salicilnu kiselinu), ali se mogu i sintetizirati. Bez obzira odlučite li se za mehanički ili kemijski piling, rezultati će biti jednaki: nakon toga koža se osjeća čišćom i mekšom te izgleda sjajnije.

Što je zapravo piling za tijelo?

Piling za tijelo zapravo će vam pomoći ukloniti svu mrtvu kožu s tijela i izložiti gipki sloj mlađe kože, čineći da se osjećate svježe i podmlađeno. Piling za tijelo najbolji je način za uklanjanje preplanulosti kože. Ako je vaša koža postala gruba i potamnila zbog onečišćenja ili izlaganja prašini, možete koristiti piling za tijelo kako biste uklonili grubi sloj kože, ostavljajući meku i podatnu kožu.

Koje su primjene pilinga za tijelo?

Piling za tijelo lječilišni je tretman u kojem se koža ljušti, a čini je svježom, glatkom, vlažnom i mekom. Tijekom pilinga tijela abrazivni proizvod utrljava se u kožu i masira preko kože, a zatim ispire.

Koliko često biste trebali piling za tijelo?

Ne koristite piling za tijelo prečesto, jer učestalo pročišćavanje može oštetiti mladi sloj kože nakon što mrtva koža ode s površine tijela. Piling za tijelo možete koristiti jednom tjedano ili dva puta tjedno. Također ne zaboravite koristiti vrlo nježni piling za tijelo u slučaju da imate suhu kožu. Također budite vrlo oprezni tijekom zime kada previše 'ribanja' može oštetiti ionako suhu kožu. Planiranje pilinga za tijelo za dobrobit pilinga najbolje je u proljeće i jesen, neposredno prije nego što počnete preplanuti i kad vam preplanulost počne blijedjeti. Naravno, piling je sjajan u bilo koje vrijeme.

Koje su prednosti pilinga za tijelo?

Piling za tijelo služi kao piling za vašu kožu uklanjanjem odumrlih stanica kože i trljanjem tvrde i ljuskave kože, a koža ispod nje osjeća se mekom i glatkom. Piling za tijelo također može biti izuzetno okrepljujući. Također može poboljšati cirkulaciju krvi u koži i pomoći u borbi protiv celulita i poboljšati tonus kože. Dobar piling za tijelo služi i kao temelj za druge tretmane tijela. Pomaže pripremiti kožu za ujednačenu preplanulost, otvara pore prije tretmana oblogom ili blatom, a korištena ulja opuštaju i stimuliraju vaša osjetila.

U nastavku možete saznati sve što tvore naši La PIEL nevjerojatni pilinzi za tijelo te zašto je svaki od sastojaka najbolji izbor za Vašu kožu!

Matcha BABE

Piling za tijelo od matcha praha (listova zelenog čaja) i soli
99 % prirodan proizvod
Za nevjerojatno mekanu, nahranjenu, glatku i mirišljavu kožu.

Pomaže u borbi protiv

Matcha Babe Piling Za Tijelo Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic

    • Suhe kože

    • Dermatitisa

    • Strija

    • Manjih ožiljaka

    • Hiperpigmentacije (tamnih flekica po koži)

    • Uraslih dlačica

  • „Strawberry legs“ …i drugih nepravilnosti na koži           

 

U njemu ćete pronaći:

Sol:

eksfoliacija kože (skida mrtve stanice s površine kože i potiče ju na samoregeneraciju)

Shea maslac:

Shea maslac poznat je još po nazivima karite ili mandingo. Karite maslac prikladan je za hidrataciju svih tipova kože jer zadržava vlagu. Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica starije i naborane kože. Siguran je za iznimno osjetljivu kožu te ima protuupalno djelovanje. Pomaže kod psorijaze, seboreje, ekcema, neurodermatitisa i u zacjeljivanju manjih rana i opeklina.

Matcha (prah listova zelenog čaja):

Matcha prah snažan je antioksidans te zaglađuje i hidratizira kožu. Ima protuupalno djelovanje i vrlo je bogat vitaminima, aminokiselinama i mineralima neophodnima za zdrav izgled kože.

ULJA: 

Jojoba:

Jojobino ulje djeluje kao ovlaživač. To znači da „zatvori“ kožu zaštitnom barijerom kako ne bi izgubila vlagu. To može pomoći u sprječavanju stvaranja bakterijskih infekcija, akni i peruti. Ujedno sadrži prirodan oblik vitamina E, koji djeluje kao antioksidans na vašu kožu.

Badem:

Bademovo ulje je iznimno bogato biljnim bjelančevinama, vitaminima A, B1, B2 i B6 te vitaminom E. Osim toga, bademovo ulje sadrži i tri vrste esencijalnih masnih kiselina: Omega-3Omega-6 i Omega-9. Sadrži mnogobrojne sastojke neophodne za zdravu i njegovanu kožu. Pogodno je za njegu svih tipova kože, smiruje upale, dermatitise, opekline, ekceme i psorijazu, a osobito se preporučuje za njegu suhe i osjetljive kože. Osim što vlaži, hrani i učinkovito štiti kožu, bademovo ulje ju čini mekom i svilenkastom, a uz to usporava starenje i poboljšava ten.

Pšenične klice:

Ulje pšeničnih klica, zbog visokog udjela vitamina E koristi se u njezi suhe i oštećene kože, njeguje kožu nakon izlaganja štetnim sunčevim zrakama, pomaže u borbi protiv bora, strija i manjih ožiljaka.

Miris:

citrusni miris, miris zelenog čaja

Sugar BABE

Šećerni scrub za tijelo sa 7 kraljevskih ulja i maslacom
Za nevjerojatno mekanu, nahranjenu, glatku i mirišljavu kožu.

 

Pomaže u borbi protiv:     

Sugar Babe Piling Za Tijelo Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic

 

         

         

   

     

               

  • Suhe kože
  • Dermatitisa
  • Strija
  • Manjih ožiljaka
  • Hiperpigmentacije (tamnih flekica po koži)
  • Uraslih dlačica
  • „Strawberry legs“ …i drugih nepravilnosti na koži

U njemu ćete pronaći:

Šećer:

eksfoliacija kože (skida mrtve stanice s površine kože i potiče ju na samoregeneraciju)

Vitamin E:

Vitamin E je čudotvorno ulje za vašu kožu. Pomaže kod bora, smanjuje ožiljke od akni i uklanja strije, te značajno popravlja kvalitetu kože. Topijska primjena vitamina E iznimno je korisna, jer ovo ulje ima antioksidativna svojstva. Kada ga nanosite na kožu ono sprječava djelovanje slobodnih radikala, te stoga i oštećenja koja mogu nastati na koži. Također, ulje vitamina E djeluje protuupalno. Ovo je ulje učinkovito hidratantno sredstvo. Pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti i sprječava prevelik gubitak tekućine iz tijela. Zato je iznimno povoljno za osobe sa suhom i umornom kožom. Znakovi starenja mogu se usporiti zbog antioksidativnih svojstava. 

Shea maslac:

Shea maslac poznat je još po nazivima karite ili mandingo. Karite maslac prikladan je za hidrataciju svih tipova kože jer zadržava vlagu. Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica starije i naborane kože. Siguran je za iznimno osjetljivu kožu te ima protuupalno djelovanje. Pomaže kod psorijaze, seboreje, ekcema, neurodermatitisa i u zacjeljivanju manjih rana i opeklina.

ULJA:

Argan:

Budući da dubinski hidratizira kožu i čini ju mekšom, arganovo ulje popularan je sastojak proizvoda za njegu tijela. Bogato je hranjivim sastojcima među kojima su i masne kiseline – koži daju energiju i vraćaju joj neopisivu glatkoću.

Avokado:

Ulje avokada ima snažnu okluzivnu formulu, što znači da potiče regeneraciju stanica te zacjeljenje čak i teških kožnih stanja. Idealno je za osobe koje imaju “temperamentnu” i “ćudljivu” kožu, one u menopauzi, kao i za njegu osjetljive i suhe kože.

Breskva:

Ulje breskve sadrži sljedeće glavne akrivne sastojke: Polinezasićene masne kiseline: oleinska, linolna, linolenska, palmitinska i druge. Ove tvari tvore tanak zaštitni film na površini kose, što smanjuje ranjivost kovrča s agresivnim utjecajem okoline na njih. Vitamine (B15, E, O, D, B6…), mineralne komponente (kalcij, kalij, fosfor i željezo), te brojne druge.

Makadamija:

Palmitoleinska kiselina nalazi se u visokom postotku u sastavu lipida mlade kože, ali starošću taj postotak opada. Zbog toga je ulje makadamije, bogato ovom kiselinom, izrazito pogodno u njezi zrele kože. Također, ono je i svojevrstan melem za opekline, ožiljke, rane i iritacije.

Mrkva:

Odlično kao zaštita za sunčanje, za njegu suhe kože te regeneraciju kože i vlasišta. Bogato beta-karotenom i vitaminom E, ulje mrkve je idealno sredstvo za njegu suhe, ispucale kože. Pomaže u hidrataciji kože i potiče sintezu melanina te se zbog toga koristi u preparatima za sunčanje.

Jojoba:

Jojobino ulje djeluje kao ovlaživač. To znači da „zatvori“ kožu zaštitnom barijerom kako ne bi izgubila vlagu. To može pomoći u sprječavanju stvaranja bakterijskih infekcija, akni i peruti. Ujedno sadrži prirodan oblik vitamina E, koji djeluje kao antioksidans na vašu kožu.

Badem:

Bademovo ulje je iznimno bogato biljnim bjelančevinama, vitaminima A, B1, B2 i B6 te vitaminom E. Osim toga, bademovo ulje sadrži i tri vrste esencijalnih masnih kiselina: Omega-3Omega-6 i Omega-9. Sadrži mnogobrojne sastojke neophodne za zdravu i njegovanu kožu. Pogodno je za njegu svih tipova kože, smiruje upale, dermatitise, opekline, ekceme i psorijazu, a osobito se preporučuje za njegu suhe i osjetljive kože. Osim što vlaži, hrani i učinkovito štiti kožu, bademovo ulje ju čini mekom i svilenkastom, a uz to usporava starenje i poboljšava ten.

Pšenične klice:

Ulje pšeničnih klica, zbog visokog udjela vitamina E koristi se u njezi suhe i oštećene kože, njeguje kožu nakon izlaganja štetnim sunčevim zrakama, pomaže u borbi protiv bora, strija i manjih ožiljaka.

Miris:

slatkast miris naranče i vanilije

Coffee BABE

Piling za tijelo od kave i šećera
99,7 % prirodan proizvod
Za nevjerojatno mekanu, nahranjenu, glatku i mirišljavu kožu.

 

Pomaže u borbi protiv:                                                     

Coffee Babe Piling Za Tijelo Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic

     

 

   

 

 

           

  • Suhe kože
  • Dermatitisa
  • Strija
  • Manjih ožiljaka
  • Hiperpigmentacije (tamnih flekica po koži)
  • Uraslih dlačica
  • „Strawberry legs“ …i drugih nepravilnosti na koži

 

U njemu ćete pronaći:

Šećer:

eksfoliacija kože (skida mrtve stanice s površine kože i potiče ju na samoregeneraciju)

Shea maslac:

Shea maslac poznat je još po nazivima karite ili mandingo. Karite maslac prikladan je za hidrataciju svih tipova kože jer zadržava vlagu. Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica starije i naborane kože. Siguran je za iznimno osjetljivu kožu te ima protuupalno djelovanje. Pomaže kod psorijaze, seboreje, ekcema, neurodermatitisa i u zacjeljivanju manjih rana i opeklina.

Kava:

Jedan od najvažnijih elemenata njege kože svakako su antioksidansi, koji sprječavaju njeno starenje i štite ju od slobodnih radikala. Dobra je vijest da ih je kava puna. Dapače, ona je najveći izvor antioksidansa na svijetu, što su pokazale i studije čiji rezultati govore da ljudi dobivaju više antioksidansa iz kave, nego iz bilo koje druge namirnice. U kavi se mogu pronaći kalij, niacin, magnezij i vitamin E, koji stanice kože održavaju hidratiziranima, bore se protiv akni i bora, djeluju protuupalno, štite od UV oštećenja… Korištenjem kave kao pilinga, štitite kolagen od oštećenja što bi u protivnom rezultiralo finim linijama na površini kože. Brojni prirodni kozmetički proizvodi sadrže ekstrakt kave i izuzetno su efektni u anti-age njezi kože. Kada se primjenjuje lokalno, kofein je stimulans koji sužava krvne žile ispod površine kože i pomaže u smanjenju oteklina i natečenosti. Kofein također može dehidrirati masne stanice, što u prijevodu znači da voda nestaje s površine kože i smanjuje se pojava celulita.

ULJA: 

Jojoba:

Jojobino ulje djeluje kao ovlaživač. To znači da „zatvori“ kožu zaštitnom barijerom kako ne bi izgubila vlagu. To može pomoći u sprječavanju stvaranja bakterijskih infekcija, akni i peruti. Ujedno sadrži prirodan oblik vitamina E, koji djeluje kao antioksidans na vašu kožu.

Badem:

Bademovo ulje je iznimno bogato biljnim bjelančevinama, vitaminima A, B1, B2 i B6 te vitaminom E. Osim toga, bademovo ulje sadrži i tri vrste esencijalnih masnih kiselina: Omega-3Omega-6 i Omega-9. Sadrži mnogobrojne sastojke neophodne za zdravu i njegovanu kožu. Pogodno je za njegu svih tipova kože, smiruje upale, dermatitise, opekline, ekceme i psorijazu, a osobito se preporučuje za njegu suhe i osjetljive kože. Osim što vlaži, hrani i učinkovito štiti kožu, bademovo ulje ju čini mekom i svilenkastom, a uz to usporava starenje i poboljšava ten.

Pšenične klice:

Ulje pšeničnih klica, zbog visokog udjela vitamina E koristi se u njezi suhe i oštećene kože, njeguje kožu nakon izlaganja štetnim sunčevim zrakama, pomaže u borbi protiv bora, strija i manjih ožiljaka.

Miris:

miris kave, slatkasti miris čokolade i naranče

 

Piling Za Tijelo Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic


Svaki od tri pilinga prirodnog su proizvoda i u sebi NE sadržavaju parabene, parafine, bez silikona su, mineralnih ulja i alkohola. Sigurni su za trudnice i dojilje, dubinski njeguju i hrane kožu.

Ako već do sad niste isprobali, dajte svojoj koži priliku i nagradite ju Sugar, Matcha ili Coffee BABE pilingom. Zbog čega će vam vaša koža biti zahvalna, a vi ćete ju voljeti svakim danom sve više i više! Evo nekoliko primjera kako su pilinzi pomogli našim kupcima.

La PIEL proizvodi koji će Vam pomoći u postizanju mekše i glađe kože:

  1. Matcha BABE 
  2. Sugar BABE
  3. Coffee BABE

Komentiraj

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode