Otkrij tajne porculanske kože s La PIEL LAB MASKOM!

La PIEL Kremno Glinena Maska Za Lice

 

Porculanska koža? Kako je postići? To smo se svi barem jednom zapitali, odgovor je vrlo jednostavan. Maska za kožu lica od gline. Kada glini pridodamo aktivne sastojke (to su sastojci koji imaju znanstveno dokazano djelovanje), poput: copper peptida, ceramida, niaciamida, kolagen i hijaluronske kiseline, dobijemo nagrađivanu kremno-glinenu masku od La PIEL-a. Dok glina kao mali magnet skuplja i uništava svu prljavštinu i bakterije, aktivni sastojci hrane našu kožu, čine ju svježom i popravljaju barijeru kože. 

 

La PIEL Kaolin Bentonit Maska

 

ZAŠTO JE GLINA VAŽNA?

Kaolin glina i bentonit glina - dvije prave superjunakinje kad je u pitanju njega kože! Kaolin je super za osjetljivu kožu jer nježno čisti kožu i rješava sve probleme hiperpigmentacije, dok je bentonit glina malo bolja u uklanjanju viška ulja i bakterija. Kako bismo osigurali najbolje rezultate, odlučili smo kombinirati najbolje od oba svijeta u našoj nagrađivanoj kremno-glinenoj La PIEL LAB maski. Zato, sljedeći put kad se opustiš s ovom maskom, znaš da pružaš pravu super-njegu svojoj koži!

 

 

La PIEL Maska Za Kožu Kremno Glinena

 

 

KAKO DA IZBJEGNEŠ ISUŠIVANJE KOŽE S GLINOM?

Iako gline imaju bezbroj blagodati za kožu one zaista isušuju kožu lica, baš zato je naša nagrađivana kremno-glinena maska je pravo blago za kožu! Ima sve što nam treba za potpunu njegu i regeneraciju! S obiljem biljnih ekstrakata, ulja, pantenola te čarobnih aktivnih sastojaka poput ceramida, peptida i hijaluronske kiseline, naša koža dobiva pravu dozu hidratacije i hranjenja. Zamisli to kao osvježavajući napitak za tvoju kožu, poput gutljaja svježe vode za tvoje lice - rezultat je sjajna koža, meka na dodir i potpuno revitalizirana. Ako želiš takve rezultate KLIKNI OVDJE

 

 La PIEL LAB Kremno Glinena Maska

 

 

ZAŠTO ODABRATI KREMNO-GLINENU LAB MASKU?

  • dubinski čisti pore od svih nečistoća
  • apsorbira višak sebuma
  • intenzivno hrani i hidratizira kožu
  • zaglađuje kožu
  • vraća koži elastičnost
  • umiruje nadraženost i crvenilo kože

 

 

Maska La PIEL Glina Krema

 

 

 ZAŠTO AKTIVNI SASTOJCI? 

Nagrađivana kremno-glinena maska od La PIEL-a je prava čarolija za kožu jer je puna sedam aktivnih sastojaka koji zajedno čine čuda. Među njima su Copper peptidi, koji potiču sintezu kolagena i elastina te pomažu u smanjenju hiperpigmentacije, pružajući koži čvrstoću i elastičnost, uz smanjenje bora. Niacinamid je super za masnu kožu i akne te djeluje anti-age. Ceramidi održavaju zaštitnu barijeru kože, posebno su korisni za suhu i dehidriranu kožu te pomažu u borbi s kožnim stanjima poput ekcema. Hijaluronska kiselina dubinski hidratizira, dok pantenol umiruje kožu te zadržava vlagu. I nismo zaboravili na antioksidanse poput vitamina E i F koji štite kožu od oštećenja. To je savršena kombinacija za sjajnu i zdravu kožu!

 

 

La PIEL Maska Od Gline

 

 

KAKO SE KORISTI La PIEL LAB KREMNO-GLINENA MASKA?

Nakon temeljitog čišćenja kože lica, ravnomjerno nanesi masku na lice u debljem sloju, koristeći količinu koja se nalazi u jednoj od vrećici od 12 g. Bitno je naneseš masku u dovoljno debelom sloju kako se ne bi potpuno osušila i stvrdnula. Važno je izbjegavati kontakt s područjem oko očiju i ostaviti masku da djeluje 10 minuta. Nakon toga, dodaj malo vode na prste i nježno umasiraj masku kako bi se lagano omekšala prije ispiranja mlakom vodom. Za lakše uklanjanje preporučujemo uporabu multinamjenske spužvice za lice

 La PIEL Lab Kremno Glinena Maska

 

Prije prvog korištenja potrebno je napraviti PATCH TESTPatch test je mala provjera koja se obično izvodi na koži kako bi se utvrdila moguća alergijska reakcija na određeni proizvod ili tvar. Time se nanosi mala količina proizvoda na kožu i prati reakcija tijekom određenog vremenskog razdoblja.

 



 


Komentiraj

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode