LJUBAVI kojima se nisam nadala...

La PIEL Lana Jurčević Valentinovo

 

Upoznala sam ljubav kroz mnoge oblike, a najviše su me iznenadile one ljubavi kojima se nikad nisam nadala niti mogla pretpostaviti da će mi se ikad dogoditi.
 

I kako jedna moja pjesma kaže: “Volim biti zaljubljena”, ja danas mogu reći da sam do nedavno bila najzaljubljenija u svoje stvaranje i sve ono što se izrodi iz moje kreativnosti, ali i u ljude koji su me inspirirali, od kojih sam učila, koji su mi ponekad možda bili i mentori, a danas sam najzaljubljenija u malo biće koje smo moj “Mićo” i ja stvorili. I to mogu reći da je najljepša ljubav, koja raste iz dana u dan. A Mićo i ja smo zajedno stvorili i La PIEL i zato vam povodom Valentinova poklanjamo lijepa iznenađenja! :)

 

Jer ljubav nije ljubav samo prema drugima, ljubav je divna i kad voliš i poštuješ samog sebe. I zato neka ovi poklon paketi budu divna gesta za poželjeti i pokazati sebi puno #selfcare ljubavi ili nekome do koga nam je stalo - tko god to bio.

 

LOVE IS IN THE AIR <3!

 

KLIKNI za "uhvatiti" popuste povodom Valentinova

La PIEL Valentinovo Poklon Paketi


Komentiraj

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode