La PIEL zapošljava

La PIEL TRAŽI:

VODITELJA DRUŠTVENIH MREŽA I CONTENT CREATORA 

 

 

Rok predaje materijala: 07.02.2022. na email: posao@lapielshop.com

 Tražimo osobu:

  • visokih estetskih kriterija koja će planirati objave na društvenim mrežama s postojećim materijalima, ali i povremeno sama kreirati sadržaj na društvenim mrežama na moderan, privlačan i zanimljiv način prateći smjernice brenda. Uvjet nisu profesionalna foto i video kamera, već su dovoljan mobitel viših performansi te mobilne aplikacije za montažu videa.
  • Koja estetsku inspiraciju pronalazi na platformama poput pinteresta, instagrama, modnih časopisa, i sadržajno na tiktoku/instagramu i platformama poznatih kozmetičkih brendova.
  • koja voli kozmetiku i ima barem osnovno znanje o sastojcima, prirodnoj kozmetici i filozofiji koju gradi La PIEL.
  • koja će sav taj sadržaj popratiti zanimljivim, interaktivnim i edukativnim opisima ispod objava

 

* KARAKTERISTIKE: osoba spremna za učenje, rad u teamu, biti samoinicijativna, vrijedna, otvorena za sugestije, fleksibilna s radnim vremenom, te željna napretka.

Poželjno da je osoba iz Zagreba, ali nije uvjet.

* Opcija: pola radnog vremena, s mogućnosti punog radnog vremena.

 

ZADATAK:

1. Složiti prijedlog instagram feeda (minimalno 4 reda, odnosno minimalno 12 fotografija koristeći 50 % sadržaja s našeg feed-a (možete screenshot objave), a ostatak s drugih kanala (pinterest, google itd.) pronalazeći inspo fotke, ljudi, raspoloženja, detalja, neke lokacije, tekstura proizvoda, stvarajući skladnu i lijepu estetiku kroz boje i kroz to sve približiti pratiteljima da se radi o brendu koji promovira, ne samo svoje proizvode već i koristan ili estetski reprzentativan sadržaj.


* Za planiranje IG feed-a koristite aplikacije (PLANN ili FEED PREVIEW) ili aplikacije u kojoj možete napraviti kolaž. 

Pokazat ćemo vam na dva primjera, DA i NE:

KAKO NE? Primjer pomalo neurednog i kaotičnog feeda, u kojemu nema preglednosti ni prostora između slika:

La Piel Trazi Zaposlenike Content Creator Copywriter Voditelj Drustevnih Mreza

                  KAKO DA? Primjer feeda koji je pregledniji, ujednačeniji bojama i raznolik:

*Voditi se ovime: La PIEL je spoj luksuza (zlatni detalji, mramor, svila..) i prirodnosti (sastojci, zelenilo itd)

Kako Treba Izgledati La Piel Instagram Feed Profil
Primjer strukture i raznolikosti feed-a: bitno da se ne ponavlja osoba iznad osobe, kao ni osoba pored osobe, da nikad sličan sadržaj nije jedan iznad drugog niti pored drugog istog tipa (npr. tekstura pored/iznad teksture).
                              

 

2. Za 3-4 fotografije iz tog feed plana, napisati popratni tekst/caption. 

3. Set od cca 6 storija na određenu temu (temu sami birate, razmišljajući što je zanimljivo pratiteljima). Savjet: Vole interakciju/ankete, jako atraktivan sadržaj foto/video, zanimljive teme i slično (sadržaj također možete uzeti s naših ili drugih kanala kako bi sve uklopili u najbolju priču). U zanimljivu priču uklopite i prodajni dio i link na web.

PRIMJER KOMUNIKACIJE I AKTUALNIH TEMA, LIJEPE ESTETIKE:

*Priča o kavi, zašto je dobra, spomene se kofein i benefit za kožu. U cijelu priču uklopljen i 'prodajni dio', naš Coffee BABE piling od kave.

 

*Aktualna priča o celulitu i kako smanjiti njegovu vidljivost. Uklopljen 'prodajni dio', piling za tijelo koji sadrži kofein koji potiče mikrocirkulaciju i Hydra BABE mlijeko za tijelo za hidrataciju kože.

 

 

Rok predaje materijala: 07.02.2022. na email: posao@lapielshop.com

U prilogu priložite svoj životopis i motivacijsko pismo.

 

Hvala puno na interesu, veselimo se vidjeti vaše prijedloge! Vaš La PIEL! <3


Komentiraj

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode