La PIEL LAB kolekcija

La PIEL LAB kolekcija za lice

Kolekcija koja sadrži 10 aktivnih sastojaka, 22 biljna ekstrakta, te 17 ulja i maslaca i svi rade na tome da učine vašu kožu zdravom, čistom, prirodno sjajnom, ujednačenom, da zadrže ili vrate svježinu i mladolikost, strukturu i tonus. 

La Piel Lab Kolekcija Za Lice

NAŠA MISIJA 

La PIEL je od samih početaka, na vrh ljestvice prioriteta stavio činjenicu da želi da se žene osjećaju sigurno - iz perspektive odabira sigurnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima, kreirajući najbolje formule za njegu kože. Oduvijek smo bili nadahnuti prirodom i prirodnim sastojcima, no ovaj put smo napravili korak naprijed. Kreirali smo inovativnu kolekciju bogatnu najboljim, modernim, znanstvenim i moćnim sastojcima. 

 

SVIJEST

"Što stoji iza lijepe ambalaže silnih brendova?"- najčešće je pitanje s kojim se svi susrećemo u današnjim vremenima. S nama ne morate brinuti jer mi brinemo o našim kupcima na najbolji, kompetentniji i najodaniji način. U želji da ponudimo visokokvalitetne i napredne formulacije, stvorili smo La PIEL LAB: kolekciju s čak 10 aktivnih sastojaka, 21 biljnim ekstraktom i 14 različitih ulja i maslaca koji koži pružaju izuzetnu njegu, hidrataciju, anti-age efekt i mnoge druge benefite. 

 

KOME JE NAMIJENJENA NAŠA LAB KOLEKCIJA PROIZVODA? 

Mladim, ali i zrelijim ženama.


Žene od 25 do 35 godina: naši sastojci sprečavaju da njihova koža izgubi elastičnost i vlagu pružajući hidrataciju i vrhunsku njegu uz najefikasnije sastojke koji žensku kožu čine blistavom, zdravom i sjajnom. Također smo željeli da tekstura i tonus kože budu što ujednačeniji uz adekvatne sastojke primjenjene svakom tipu kože.

Žene starije od 35 godina: želimo smanjiti znakove starenja, vanjskih oštećenja izazvanih štetnim sunčevim zračenjem i drugih vanjskim utjecajima kojima se izlažemo tijekom života. Želimo da njihova koža opet zablista, da ju osvježimo, ojačamo, zagladimo bore i preveniramo nastajanje novih.

 

 

TKO STOJI IZA BRENDA? 

Lana Jurčević, osnivačica La PIEL brenda 

Lana Jurcevic La Piel Brend Prirodne Kozmetike

Nakon više od 10 godina uspješne pjevačke karijere, Lana je potpisala ugovor s internacionalnom izdavačkom kućom Warner. Osim pjevanja, uvijek je imala strast prema kozmetici i skincare-u. Bila je ambasadorica mnogih velikih brendova: Loreal, Nestle, Reebok, Microsoft... Ljudi ju percipiraju kao osobu sa "savršenom kožom" koja ne stari, a uvijek je promovirala zdravi način života i educirala svoje pratitelje i fanove o skincare-u, sastojcima u kozmetičkim proizvodima navodeći ih da pripaze na sve štetne sastojke koji se vrlo često nalaze u mnogim proizvodima. Lana je uključena u apsolutno svaki korak i proces pri stvaranju novih proizvoda - od samog početka do kraja. Upravo je ona ta koja osmišljava proizvode i određuje koje sastojke želi, a nakon toga, uključena je u samo kreiranje i finaliziranje svih proizvoda. Iza toga stoji velika ljubav i strast prema stvaranju inovativnog brenda koji će “služiti” drugim ženama. 

 

TIM STRUČNJAKA I FARMACEUTA

Iza naših formula stoji tim stručnjaka s više od 25 godina iskustva u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji koji Lanine kreativne ideje i željene sastojke pretvara u stvarnost. Otvoreni prema novim i inovativnim idejama, raznim izazovima tržišta s kojima se danas susrećemo, i ono što je važnije, izazovima formuliranja naših proizvoda.

U projekt smo uključili dermatologe i farmaceute kako bi dobili potrebne informacije za daljnji napredak i razvijanje u skladu s potrebama i očekivanjima naših budućih klijenata.

Tanja Vrcic Dermatolog La Piel Prirodna Kozmetika Za Lice

 

 



"Nevjerojatno moćne i učinkovite formule" - dr.spec.derm. Tanja Vrčić

 

 

 

NO PHOTOSHOP CAMPAIGN 

Za ovu kampanju nije se koristio niti jedan program za uređivanje slika. Koža je ostala potpuno “sirova” i onakva kakva ona uistinu i je. Želja nam je bila da prikažemo realnost i podsjetimo žene da imaju samopouzdanja u sebe bez obzira na izazove sa svojom kožom i da ih podsjetimo da se konstantno događa manipulacija fotografijama u raznoranznim beauty kampanjama na koje nailazimo. Ovo svakako nije jedna od njih. 

 

O KOLEKCIJI ZA LICE

Visokokvalitetna i napredna formula daje zdrav izgled licu. Osim što koži osigurava elastičnost, čvrstoću, ujednačavanje teksture i tonusa, kombinacija moćnih sastojaka kod mlade kože pomaže u prevenciji pojave bora i usporavanju starenja kože, dok kod zrelije kože zaglađuje postojeće sitne bore i prevenira pojavu novih. Pomaže u borbi protiv smanjih hiperpigmentacija i ožiljaka, mitesera, akni.. Čisti kožu, odčepljuje pore i čini iz vizualno manjima. Benefiti čak 10 aktivnih sastojaka, 22 biljna ekstrakta, 2 mineralne gline i 17 ulja i maslaca daju licu svježinu i mladolikost.

Formulacije bez dodatka parabena, alkohola, SLS/SLES-a, PEG-a, silikona, sintetskih mirisa i drugih iritansa. Dermatološki testirano. Proizvedeno u HR. Nije testirano na životinjama.

 

Jedinstvena i moćna znanstvena formula

10 aktivnih sastojaka intezivno hidratiziraju, regeneriraju i dubinski premašćuju kožu, imaju anti-age učinak (preveniraju pojavu novih bora, zaglađuju postojeće bore), umiruju crvenilo i svrbež, pružaju koži elastičnost i ujednačenu teksturu i tonus. U formulu smo dodali i glicerin koji je jedan od najjačih ovlaživaća koji sadržava vlagu i pruža vrhunsku hidrataciju. 

Aktivni Sastojci U Skincareu La Piel
copper peptidi 
hijaluronska kiselina
retinol
kolagen
ceramidi
niacinamid
glikolna kiselina
pantenol
vitamini (E i F)

     

    Formula sadrži i brojne druge sastojke koji su zbog svojih benefita nužni za zdrav izgled kože - biljne ekstrakte, ulja, maslace, mineralne gline (kaolin i bentonit koji uklanjaju nečistoće iz pora jer i najmanje nečistoće mogu začepiti pore i uzrokovati nastanak nesavršenosti).

    Dodatak čak 17 ulja i maslaca u pravilno izbalansiranom udjelu omogućava koži hidrataciju, ublažuje ju i smanjuje crvenilo i iritacije, zaglađuje te pojačavaju njen elasticitet, pomaže u borbi protiv borama, a ulja su bitna i u proizvodnji kolagena te su bogata brojnim vitaminima i masnim kiselinama koji su nužni za mladolik i svjež izgled kože. 

    • avokado ulje
    • ulje jojobe
    • ulje pšeničnih klica
    • bademovo ulje
    • skvalan
    • ulje maline
    • ulje mimoze
    • sezamovo ulje
    • arganovo ulje
    • kokosovo ulje
    • ulje makadamije
    • ulje noćurka
    • ulje sjemenki grožđa
    • ulje ploda divlje ruže
    • ulje marelice
    • mango maslac
    • shea maslac

     

    Biljni Ekstrakti La Piel Kolekcija Za Lice

     

     Biljni ekstrakti osim antioksidativnog učinka, oni sprječavaju gubitak vlage iz kože, sprječavaju razgradnju kolagena i pomažu u regulaciji proizvodnje sebuma. 

    • ružina voda
    • alge
    • kurkuma
    • đumbir
    • aloe vera
    • lipa
    • menta
    • zob
    • bijeli slijez
    • nar
    • smokva
    • tratinčica
    • gotu kola
    • Tahitijska gardenija
    • hamamelis
    • ginko
    • zeleni čaj
    • brusnica
    • neven
    • bijeli čaj
    • kamilica
    • gavez
    • mrkva

     

     
    Nježna pjena za čišćenje lica i skidanje šminke - Saznaj više

    8 biljnih ekstrakata, glicerin, pantenol, ulje marelice. SLS free. 5,5 pH.

    La Piel Lana Jurcevic Njezna Pjena Za Ciscenje Lica I Skidanje Sminke Bez Sulfata

    Multinamjenski balm za čišćenje lica, skidanje šminke, okoloočnu njegu i njegu suhih područja. - Saznaj više

    99% prirodan. Kvalitetna ulja (kokosovo ulje, ulje avokada) i maslaci (shea maslac, kakao maslac) + vitamin E.

    Multinamjenski Balm Za Ciscenje Lica I Skidanje Sminke Okoloocna Njega Prirodna Kozmetika

     

     

    Hidratantna i iznimno nutritivna dnevna i noćna krema za lice - Saznaj više

    Dobitnica Cosmopolitan Beauty Nagrade!

    6 aktivnih sastojaka, 7 biljnih ekstrakata, 5 ulja i 2 maslaca.

    La Piel Lana Jurcevic Lab Kolekcija Njega Lica Suha Koza Masna Koza Hidratantna Krema Za Lice Dnevna I Nocna Krema Niacinamid Retinol Peptidi Kolagen Hijaluron Ceramidi

     

    Uljni lipo serum s 8 visokokvalitetnih uja - Saznaj više

    99% prirodan. 8 visokokvalitetnih ulja (među kojima je i skvalan), biljni ekstrakti, vitamin E & F

    La Piel Prirodna Kozmetika Uljni Serum Za Njegu Suhe Koze Lica


    Izuzetno regenerativna i hranjiva maska za lice - 
    Saznaj više

    Dobitnica Value4Money nagrade!

    7 aktivnih sastojaka, 2 mineralne gline (bentonit + kaolin), 10 biljnih ekstrakata, 6 ulja.

    La Piel Lana Jurcevic Lab Kolekcija Njega Lica Suha Koza Masna Koza Hidratantna I Regenerativna Maska Za Lice Niacinamid Peptidi Kolagen Hijaluron Ceramidi

     

     "Superpower liquid" eksfolirajuća tekućina s AHA glikolnom kiselinom (5%) - Saznaj više

    Glikolna kiselina, pantenol, 8 biljnih ekstrakata, 4 ulja.

    La Piel Lana Jurcevic Aha Glikolna Kiselina Eksfolijacija Piling Za Lice Hiperpigmentacije



     POSEBNE PONUDE


     PAKET: CIJELA KOLEKCIJA -15%
    Poklon: spužvica za čišćenje lica

    POGLEDAJ PONUDU

    La Piel Lab Kolekcija Za Njegu Lica Suha Koza Masna Koza Problematicna Koza Niacinamid Kolagen Peptidi Retinol Ceramidi Hijaluron Pantenol


    DOUBLE CLEANSE KIT, -20%
    Nježno, ali dubinsko čišćenje lica. Za sve tipove kože.
    La Piel Double Cleanse Metoda Dvostrukog Ciscenja Lica

     

     

    Znanstveni pristup pri formuliranju proizvoda pružit će Vašoj koži sve potrebne hranjive tvari. Svakodnevno korištenje kreme za lice i pjene za čišćenje lica i skidanje šminke, povremeno (jednom tjedno do jednom u dva tjedna) korištenje maske za lice i eksfolirajuće tekućine pružit će izuzetnu njegu i dubinsku hidrataciju koži, očistiti pore i vratiti joj sjaj i punoću, a Vaša koža će biti nahranjena, zdrava, svježa i glatka.

    Nije Testirano Na Zivotinjama Organski Prirodni Sastojci La Piel Prirodna Kozmetika

     


    Komentiraj

    ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

    BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

    Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

    STRUČNOST I SIGURNOST

    Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

    ODLIČNA ZAJEDNICA

    Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode