La PIEL je osvojio čak 6 nagrada u par dana i postao rekorder!

Hvala što birate La PIEL – brend prirodne kozmetike koji se ovoga tjedna posebno istaknuo u kozmetičkoj industriji!

 

La Piel Osvojio Nagrade Maska Za Lice Value4Money Miss7 Lana Jurcevic

 

La PIEL mali, ali entuzijastični team od 2018. godine donosi samo najbolje proizvode za Vašu kožu. Ne pristajemo na kompromise i biramo samo organske, prirodne, zdrave opcije, jer Vaša koža zaslužuje najbolju njegu i najsvilenkastiji osjećaj.

Želimo zahvaliti na svakoj Vašoj poruci, svakom Vašem komentaru koji nas tjera da budemo bolji i kreativniji, a uz Vas se još lakše držimo svog puta, vizije i filozofije.

Nagrade koji smo osvojili za naše proizvode u zadnjih nekoliko dana, točnije njih šest, samo su šlag na torti i potvrda našeg truda i rada!

A zanima li Vas koji su to proizvodi koji su osvojili Vaša srca i srca žirija?

Krenimo redom!

 

La Piel Maska Za Lice Niacinamid Kolagen Hijaluron Peptidi Ceramidi Pantenol Glina Prirodna Kozmetika


La PIEL LAB maska za lice

Value4Money nagradu za najbolji proizvod u kategoriji dobila je La PIEL maska za lice za sve tipove kože. Zašto je tako posebna? Ona je izrazito regenerativna i hranjiva kremno-glinena maska koja u svojem sastavu ima 7 aktivnih sastojaka (ceramide, niacinamid, copper peptide, hijaluronsku kiseliu,, kolagen, pantenol i vitamine (E i F)), gline kaolin i bentonit, 6 visokokvalitetnih ulja i čak 10 biljnih ekstrakata. Maska pruža koži lica bogatu prehranu, hidratizira ju, ujednačava njenu teksturu, smanjuje iritacije i crvenilo. Zahvaljujući glinama u sastavu, uklanja sve nečistoće iz pora i apsorbira višak sebuma, a dodatak biljnih ekstrakata, ulja i vitamina čini kožu nahranjenom, glatkom i zdravom.

 

 

 

 

La Piel Lab Krema Za Lice Nagrada Lana Jurcevic Prirodna Kozmetika


La PIEL LAB krema za lice

Cosmopolitan Beauty award osvojila je krema za lice iz LAB linije. Hidratantna i iznimno nutritivna 2u1 dnevna i noćna krema za lice, za sve tipove kože, pruža potrebnu njegu  koži cijele godine, osobito u ove zimske dane kada je našoj koži potrebna dubinska hidratacija. Visokokvalitetna i napredna formula sadrži čak 6 aktivnih sastojaka: niacinamid, peptide, ceramide, hijaluron, retinol, kolagen koji osim što daju koži lica svježinu i vraćaju joj elastičnost, obnavljaju je, poboljšavaju joj tonus i teksturu, oni čine LAB kremu posebnom na tržišu, dok dodatak 7 biljnih ekstrakata, 5 ulja i 2 maslaca upotpunjuju cijelu formulaciju. 

 






 La Piel Prirodna Kozmetika Lana Jurcevic Nagrada Cosmopolitan La Piel Prirodna Kozmetika Lana Jurcevic Cosmopolitan Nagrada


Oduvijek smo bili nadahnuti prirodom i prirodnim sastojcima, no ovaj put smo napravili korak naprijed i kreirali smo inovativnu LAB kolekciju s najboljim i najmoćnijim skincare sastojcima u svijetu. U želji da ponudimo visokokvalitetne i napredne formulacije, stvorili smo kolekciju s čak 10 aktivnih sastojaka, 22 biljna ekstrakta i 17 različitih ulja i maslaca koji koži pružaju izuzetnu njegu, hidrataciju, anti-age efekt i mnoge druge benefite. Osim Vaše podrške, tu je podrška i mnogih dermatologa i farmaceuta: 

 

"Nevjerojatno moćne i učinkovite formule" - dr.spec.derm. Tanja Vrčić

 

''Sa stručnog aspekta - sve pohvale, zaista impresivna kolekcija i vrhunski skincare sastojci.'' mag.phram. Aida Omerović Tahto

 

"10 aktivnih sastavnica koje stvarno zvuče obećavajuće! Svaka koža zaslužuje njegu u obliku kvalitetnih i dokazano djelujućih sastavnica - od hijaluronske kiseline, niacinamida, pa do vitamina E i peptida. Moja koža jedva čeka prve rezultate, a oni nakon korištenja maske su vidljivi već nakon prvog korištenja!" mag.pharm. Marta Gosarić

La Piel Lana Jurcevic Prirodna Kozmetika Nagrada Maska Za Lice Najbolji Sastojci Value4money

 

La Piel Sugar Babe Piling Za Tijelo Prirodna Kozmetika Lana Jurcevic



La PIEL Sugar BABE

Cosmopolitan Beauty award osvojio je i svima dobro poznati i omiljeni 98,7% prirodan Sugar BABE piling za tijelo koji Vašu kožu ostavlja nevjerojatno mekanom, nahranjenom i glatkom. Osjećaj na koži nakon pilinga je nevjerojatan, a miris (vanilije i naranče) i mekoća kože su neprocjenjive. Piling je ručno rađeni, na bazi je šećera i 8 visokokvalitetnih ulja te on obnovlja površinski sloj kože i time pomaže u borbi protiv kod suhe kože, uraslih dlačica, manjih strija i ožiljaka i ostalih kožnih nepravilnosti.




 



La Piel Serum Za Lice Samotamnjenje Prirodna Kozmetika Lana Jurcevic


La PIEL GLAM TAN hijaluronski serum za samotamnjenje lica

Višestruki dobitnik Cosmopolitan Beauty nagrade je GLAM TAN hijaluronski serum za samotamnjenje lica. 93% je prirodan, obogaćen hijaluronom, vitaminom B5, glicerinom i biljnim ekstraktima koji njeguju kožu i pružaju joj potrebnu hidrataciju. Bez mirisa je i pogodan je za sve tipove kože. Idealan je za sve one koji žele tamniji ten kože lica cijele godine jer daje prirodan i ravnomjeran dojam preplanule kože. Pogodan je za korištenje tokom cijele godine. Ljeti, za sve one koji izbjegavaju sunce i ne idu iz kuće bez SPF-a (bravo za sve Vas!), ovaj serum će koži pružiti preplanuli i zavodljiv izgled, dok će za vrijeme hladnijih mjeseci, osim tamnijeg tena, pružiti i onaj dašak svježine na licu. Uz GLAM TAN serum za lice puder, bb krema ili bilo koja tonirana krema Vam više neće trebati.

 




Hvala svima na preko 20 000 pozitivnih recenzija. Nemamo više riječi, osim jedno veliko HVALA za sve Vas koji nas volite, kupujete naše proizvode i podržavate ovih 3 godine. Drago nam je da možemo kreirati najbolje proizvode za Vas i Vašu kožu. Sve je ovo upravo zbog Vas, i za Vas.

 

La Piel Prirodna Kozmetika Cosmopolitan Nagrada Lana Jurcevic Elena Dizdar

 

Voli Vas Vaš La PIEL tim. <3

 


Komentiraj

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode