La PIEL DONIRA

UPDATE: 17.05. 2020.

S ponosom možemo reći da smo bili, iako u ova teška i nezahvalna vremena, sretni što smo bar na neki način mogli doprinijeti. Tako smo od prodaje HAND SANITIZER-a (antiseptika za ruke), donirali 31 280 kn, što novčanim donacijama, što kupnjom zaštitne opreme za bolnice i one najugroženije.

Zahvaljujemo svima što ste nas motivirali svo ovo vrijeme i davali nam podršku. Nadamo se da su vam se sprejevi svidjeli i pomogli vam, što je bio i cilj.

Svi smo se osvijestili i shvatili koliko je dezinfekcija ruku postala svakodnevna rutina, od sada nadalje.

 

UPDATE: 30.04.2020.

Dragi svi,

ZAHVALJUJEMO SE OD SRCA SVIMA, nadamo se da smo Hand sanitizer proizvodom pomogli i Vama, ali i onima kojima je pomoć bila više nego potrebna u krizi uzrokovanoj virusom COVID-19.

Iako je plan bio da akcija traje do 30.04. i nakon toga krenemo raditi donacije, mi smo s njima počeli već pri samom pokretanju akcije, s obzirom na hitnost situacije, te iz svojih vlastitih izvora koristili budžete.

Do sada smo izvršili donacije, što novčane, što kroz zaštitnu opremu.

  • Infektivna bolnica Fran Mihaljević (novčana donacija)
  • 5 000 pari zaštitnih rukavica (bolnice: Rebro, Dubrava, Split)
  • Respiratori za medicinsko osoblje (novčana donacija)
  • Sprejevi za dezinfekciju za Hrvatsku mrežu beskućnika

Oko 15.05.2020. imat ćemo točan izvještaj i obavijestiti Vas o svemu još detaljnije i naravno, nastaviti s donacijama, sukladno obračunu.

Vaš La PIEL team.

_______________

 

NAŠA MISIJA I ZAŠTO SMO POKRENULI OVU INICIJATIVU?

Svi smo svjesni trenutne situacije, pandemije koronavirusa, kako u Hrvatskoj, tako i u svim ostalim zemljama. Osjećali smo dužnost i odgovornost da doprinesemo društvu - kao skincare brend, odlučili smo napraviti ono što smo mislili da je gotovo nemoguće. U ovo vrijeme kada je apsolutna nestašica sirovina, etanola, ambalaže, a cijene na tržištu “luduju”, maksimalno smo se potrudili da dođemo do sirovina i zahvaljujući našim (također, dobro zaštićenim) kemičarima i svim ostalim vrijednim radnicima, radili smo na formuli i u ovom kratkom roku napravili proizvod koji nedostaje na tržištu, u dućanima, ljekarnama, webshopovima: HAND SANITIZER.

Antiseptik za dezinfekciju i sanitizaciju ruku (ali i površina), obogaćen Aloe verom, glicerinom, uljem čajevca, eteričnim uljem lavande… Uz alkohol i benzalkonij klorid koji su ključni kada je riječ o dezinficijensu, dodali smo i navedene oplemenjivače koji paze na vaše ruke i daju im dozu zaštite i hranjivosti koja je izuzetno bitna. 

KOLIKO DONIRAMO I KAKO?

La PIEL je odlučio pokrenuti akciju i donirati 10 000 kn iz svojih osobnih izvora (neovisno o prodaji na webshopu), a uz vašu pomoć možemo i više. Od svake narudžbe napravljene do 30.4. odvojiti ćemo profit od prodaje i pridodati ga našoj donaciji. Zajedno možemo pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Jeste uz nas?

Umjesto donacije od “dijela prihoda” na webshopu kako smo početno zamislili, ipak smo odlučili, u namjeri da prikupimo veći iznos, da od najprodavanijeg proizvoda, Premium Hand Sanitizer-a, spreja za ruke, doniramo SAV PROFIT.

Točan iznos donacije kao i sve popratne informacije ćemo objaviti ovdje nakon što akcija završi, 30.04.2020.

Ova akcija se odnosi isključivo na webshop. 

KOME DONIRAMO?

Ono što je u ovom trenutku najvažnije: medicinsko osoblje ostaje bez osnovnih medicinskih sredstava - kirurske maske, dezinficijensi, rukavice... Stoga smo odlučili dio proizvedene količine našeg hand sanitazera dati bolnicama, jer kome je potrebniji nego njima? Najveći dio donacije će biti ipak u novcu, a nekima ćemo pomoći oko nabave maski, rukavica, dezinficijensa. Trenutno smo u kontaktu s nekoliko bolnica i u tijeku je proces dogovora.

PAR SAVJETA ZA SVE:

S obzirom da trenutno ne postoji cjepivo protiv koronavirusa važno je spriječiti infekciju ili njeno daljnje širenje. Svi znamo pravila ponašanja:

  1. Pranje ruku (BITAN preduvjet!) - ruke je potrebno temeljito oprati sapunom i vodom (najmanje 20 sekundi)

  2. Dezinfekcija ruku - korištenje antiseptika s 60-70% alkohola (etanola)

  3. Hranjive kreme - jer ranjena i isušena koža lakše propušta unos mikroorganizama

  4. Čišćenje i dezinfekcija radnih površina i bilo kakvih površina ili čak i proizvoda, hrane koja je bila izložena dodirima drugih ljudi (poput dućana s namirnicama, ljekarni, bankomata, itd.)

* Pranje i dezinfekcija ruku ključni su za sprječavanje infekcije. 

* Virus ulazi u tijelo kroz oči, nos i usta pa ne smijemo dirati lice neopranim rukama! 

PORUKA ZA KRAJ:

Zajedno smo jači! Zajedno možemo učiniti ono što možda mislimo da je nemoguće u ovom trenutku. Ali zapamtite, svaka mala pomoć je dobrodošla. Doktori i ostalo medicinsko osoblje, bolnice i razne udruge, beskućnici, pučke kuhinje, radnici u dućanima, čak i životinje… Svi oni trebaju pomoć i ZAJEDNO im možemo pomoći.

 

Voli Vas Vaš La PIEL <3
#LaPIELdonira


Komentiraj

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode