Savjeti i trikovi kako pravilo nanijeti proizvode za samotamnjenje

Sve što trebate znati o dobivanju savršenog preplanulog tena uz pomoć proizvoda za samotamnjenje - bez nastanka neželjenih "flekova"!

Svima nam je poznato da  su hvatanje savršene preplanulosti pod suncem ili korištenjem solarija štetni za Vašu kožu i Vaše zdravlje, ali prekrasan ten možete dobiti na siguran način - uz pomoć proizvoda za samotamnjenje. Shvatite to kao čarobni štapić koji može ujednačiti ten Vaše kože od glave do pete i osigurati Vam takav preplanuli brončani ten CIJELE GODINE. Unatoč činjenici da se mnogo Vas boji koristiti takve proizvode u strahu da će imati neželjene linije i flekove, ili pak dobiti 'narančasti' ten, uz našu pomoć nemate razloga za brigu. Kao i kod svake beauty rutine, postoje koraci koje morate pratiti kako biste bili sigurni da će sve dobro funkcionirati. Kad govorimo o samotamnjenju, postoji puno stvari na koje trebe obratiti pozornost - od pravilne pripreme, odnosno korištenja pilinga za tijelo i hidratantnih krema, do samog nanošenja proizvoda. Kako bi ishod nanošenja proizvoda za samotamnjenje bio zadovoljavajući, u nastavku Vam donosimo 19 savjeta i trikova kako da Vaš “umjetni” prepanuli ten izgleda autentično osunčan i prirodan, bez ikakvih neželjenih mrlja/flekova.

 

Preplanuli Ten Pjena Za Samotamnjenje Tijela La Piel

19 savjeta za pravilno nanošenje proizvoda za samotamnjenje

 1.  Za ravnomjerno preplanulo tijelo, prije nanošenja bilo kakvog proizvoda za samotamnjenje napravite piling cijelog tijela. Da biste spriječili da Vam preplanuli ten izgleda mrljasto i neujednačeno blijedi, najbolje je napraviti piling tijela dan prije nanošenja proizvoda za samotamnjenje. Na taj način proizvod za samotamnjenje neće ući u otvorene pore na Vašem tijelu što može stvoriti pjegavi izgled na koži. (Pogledajte naš Sugar, Matcha ili Coffee BABE piling za tijelo.)                                                                                                                                               

 2. Nakon tuširanja i pilinga nanesite kremu za tijelo na ruke od zapešća do vrhova prstiju, na stražnjoj strani peta te na laktovima i koljenima. Ta su područja suha i apsorbirat će više pigmenta od ostalih dijelova tijela, što uzrokuje neujednačenost tena. Ako imate velike pore ili suhu kožu, na lice biste trebali nanijeti i hidratantnu kremu 20 minuta prije nanošenja seruma za samotamnjenje. Pogledajte našu hidratantnu kremu za tijelo Hydra BABE                                                                                                                       

 3. Jedan od najjasnijih znakova lažne preplanulosti su narančaste mrlje na tabanima. Kada koristite proizvod za samotamnjenje, na dno stopala zalijepite traku kako biste pokrili kožu u slučaju da stanete na ostatke proizvoda za samotamnjenje. Krep traka za bojanje zidova ili gaffer traka je dovoljno debela, no kad završite nije ju teško ukloniti.                                                                                                                                                                                                                                              

 4. Savjeti Za Samotamnjenje I Savrsenu Preplanulost La Piel

  Bilo da koristite pjenu za samotamnjenje tijela, serum za lice za samotamnjenje ili bilo koji drugi proizvod za samotamnjenje, uvijek ih nanosite na hladnom i suhom mjestu kako biste spriječili znojenje Vašeg tijela. Eksfolijacija kože prije samotamnjenja je važna kako biste uklonili sve mrtve stanice kože koje mogu stvoriti prepreku između Vaše kože i proizvoda. Prije nego što na tijelo počnete nanositi proizvod za samotamnjenje, morat ćete napustiti sparnu kupaonicu budući da vlaga, voda i znoj mogu “poremetiti” sam proces samotamnjenja na način da stvaraju pruge i neujednačenost.                                                                                                                       

 5. Da biste proizvod za samotamnjenje uspješno nanijeli i u nabore na zglobovima prstiju, savijte prste tako da Vam ruka izgleda poput kandže. Bitno je da razmislite o tome da ne hodate ravno uspravnih prstiju cijeli dan pa kad nanosite pjenu za samotamnjenje, pripazite da pokrivate sve kutke na tijelu koji bi se mogli vidjeti kad se krećete.                                                                                                                                                                                                                                              

 6. Kada pjenu za samotamnjenje nanosite na ruke i noge, preskočite laktove i gležnjeve. Budući da će koža na tim područjima upiti veći dio proizvoda, preskočite ih tijekom prvog nanošenja. Nakon toga se vratite tim dijelovima tijela i lagano ih premažite ostacima pjene za samotamnjenje koji su ostali na rukavici za lakše nanošenje, pazeći da se pjena dobro stopi s kožom kako biste spriječili da boja izgleda previše koncentrirano.                                                                                                                                                                                                                                              
 7. Hijaluronski Serum Za Lice Za Samotamnjenje La Piel Lana JurcevicRazumljivo je da nanošenje proizvoda za samotamnjenje na lice može biti zastrašujuće jer ipak je to Vaše lice. Zato se za lice preporuča koristiti proizvode koji su namijenjeni isključivo za lice jer je koža lica osjetljivija od kože tijela i stoga zahtjeva posebnu njegu. Takve proizvode potrebno je nanijeti po cijelom licu, ispod linije čeljusti i na bočnim stranama čela i lica sve prema ušima. Pogledajte naš GLAM TAN hijaluronski serum za samotamnjenje lica, koji osim što daje tamniji ten Vašoj koži lica, ujedno je i njeguje i hidratizira zahvaljujući hijaluronu, vitaminu B5 i glicerinu.                                                                                                                                                                                                                                              
 8. Trenutačno tonirajte svoje tijelo konturiranjem od glave do pete. Ako ste netko tko voli dobro konturiranje, pjenu za samotamnjenje možete nanijeti na određena područja na trbuhu, stražnjici, nogama i rukama kako biste postigli prirodno oblikovan efekt.                                                                                                                       

 9. S obzirom da većina proizvoda za samotamnjenje NE sadrži zaštitni faktor, obavezno koristite kreme za sunčanje sa zaštitnim faktorom kada se izlažete sunce. Osobito obratite pozornost na kožu lica koja je osjetljivija! Za tijelo Vam preporučamo našu Sun BABE kremu za tjielo sa zaštitnim faktorom SPF 30 i Sun BABE za lice sa SPF 50.                                                                                                                        

 10. Svi znamo da prilikom nanošenja pjene za samotamnjenje na tijelu postoji nekoliko teško dostupnih dijelova tijela kao što su npr. leđa. No prekrivanje takvih teško dostupnih područja možete si olakšati na vrlo jednostavan način - sastavljanjem vlastite "palice s rukavicom". Uzmite rukavicu za lakše nanošenje proizvoda za samotamnjenje, gumicu za kosu i četku za leđa. Zatim rukavicu nataknite na vrh glave četke i oko ručke omotajte gumicu za kosu kako rukavica ne bi skliznula. Pjenu za samotamnjenje nanesite na rukavicu i na vrlo jednostavan način prođite po cijelim leđima i ostalim teže dostupnim područjima.                                                                                                                       

 11. Rukavica Za Lakse Nanosenje Pjene Za Samotamnjenje Tijela La Piel

  Pjenu za samotamnjenje na rukavicu rasporedite ravnomjerno nanoseći ju na središte rukavice prije nego što rukavicu preklopite na pola. Uz ovaj trik bit ćete sigurni da ste na “kritična” mjesta, kao što su lice, ruke, laktovi, koljena i stopala, vrhom rukavice nanijeli manje proizvoda za samotamnjenje što rezultira prirodnijim i ujednačenijim tenom. To će Vam također i smanjiti brigu od nanošenja pjene za samotamnjenje na lice u istoj količini koju biste recimo nanijeli na bedro. Pogledajte našu GLAM TAN rukavicu za lakše nanošenje proizvoda za smaotamnjenje                                                                                                                       

 12. Kako biste pjenu za samotamnjenje stopili s kožom na rukama, koristite kist za šminkanje (npr. naš kabuki kist). Nakon nanošenja pjene za samotamnjenje, proizvod u kožu lagano nanesite kružnim pokretima pomoću make up kista. Time ćete postići ujednačavanje tamnih mrlja i spriječiti pojavu pruga nakon što Vam koža poprimi preplanulu boju. Također Vam predlažemo da to radite i između prstiju na rukama i nogama te na koljenima koja se često naboraju.                                                                                                                       

 13. Nakon što završite s nanošenjem pjene za samotamnjenje tijela, napravite kratki piling dlanova ruku. Na sredinu dlanova stavite malu količinu pilinga i nježno trljajte ruke. Čak i ako za nanošenje pjene za samotamnjenje upotrebljavate rukavicu (koja je najbolji način da svojoj preplanuloj koži osigurate da je bez tragova, a da dlanovi ostanu bezbojni), kad je proizvod za samotamnjenje još uvijek mokar, vrlo lako je pogriješiti. Zrnata struktura pilinga pomoći će Vam ukloniti ostatke pjene za samotamnjenje tijela koji su Vam u procesu mogli ući u kožu na dlanovima. Vrlo je bitno da proizvod ne ispirete samo s vodom. Umjesto toga, slijedite naš savjet kako biste bili sigurni da ste preostale ostatke pjene skinuli s ruku.                                                                                                                       

 14. Nakon što napravite piling dlanova, protrljajte ih maramicom za skidanje šminke kako biste uklonili piling. Posljednje što želite učiniti dok čekate da Vam se pjena za samotamnjenje na tijelu osuši je vlaženje kože. Upravo zbog toga, umjesto da piling isperete vodom, dlanove malo obrišite maramicom. Kako biste s dlanova skinuli ostatke pjene, postoji još jedan način - korištenje tonika za lice kojim također možete obrisati dlanove.                                                                                                                                                                                                                                              

 15. Pomoću pamučnog štapića za uši ili maramice za skidanje šminke uklonite pjenu za samotamnjenje sa noktiju i kožice. Nakon što pjenu za samotamnjenje pažljivo i ravnomjerno nanesete po rukama i stopalima, vratite se i uklonite proizvod s noktiju i kožice. Uz pomoć štapića ili maramice, nježno trljajte jedan po jedan nokat na rukama i nogama kako biste spriječili mrlje.                                                                                                                       

 16. Ako Vam se žuri, umjesto da čekate da Vam se koža nakon nanošenja pjene za samotamnjenje tijela osuši, lagano sušite kožu hladnim podešavanjem fena kako biste ubrzali postupak. Slažemo se da je ovo puno lakše nego da stojite goli u kupaonici i doslovno čekate da se pjena osuši.                                                                                                                       

 17. Savrsena Preplanulost Savjeti Za Samotamnjenje Tijela

  Kako biste spriječili nabiranje pjene za samotamnjenje ispod pazuha, laktova i koljena, lagano tapkajte ta područja dječjim puderom. Nakon što se pjena za samotamnjenje osuši i prije nego što ponovno odjenete odjeću, predlažemo Vam da na mjesta koja su sklona boranju nanesete dječji puder.                                                                                                                       

 18. Ako Vam se proizvod nije sasvim osušio na koži, a nanijeli ste ga prije spavanja, savjetujemo Vam da na krevet stavite tamnu posteljinu i plahtu, i obučete tamniju odjeću, za svaki slučaj da ne bi ostale mrlje. Nakon prvog tuširanja, skinut će se taj gornji sloj proizvoda koji se ''nije uhvatio na koži'' pa kasnije ne morate brinuti da će Vam ostati fleke na posteljini ili odjeći.                                                                                                                                                                                                                                                

 19.  Ako Vam preplanulost i dalje nejednako blijedi, napravite piling kako biste ubrzali postupak skidanja boje. Osim toga, prije ponovnog nanošenja novog sloja proizvoda za samotamnjenje tijela, uklonite svu staru preplanulost koristeći piling za tijelo. (Pogledajte naš Sugar, Matcha ili Coffee BABE piling za tijelo.)   

 

NOVO! La PIEL GLAM TAN kolekcija za samotamnjenje kože tijela i lica.

Glam Tan Pjena Za Samotamnjenje Tijela I Rukavica Za Lakse Nanosenje Pjene I Hijaluronski Serum Za Lice La Piel
                                                          

 

ZAPAMTITE! Kao što je slučaj sa šminkanjem, nitko ne može odmah postati profesionalac u nanošenju proizvoda za samotamnjenje. Potrebni su vrijeme i tehnika, ali i strpljenje. Ali, ne brinite – proizvodi za samotamnjenje će Vam osigurati savršeno preplanuli ten čak CIJELE GODINE!


Komentiraj

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam se proizvod ne sviđa, možete ga vratiti, a mi Vama vraćamo novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije sastojke koji će dubinski njegovati Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode