La PIEL zapošljava

La PIEL TRAŽI:

VODITELJA DRUŠTVENIH MREŽA / CONTENT CREATORA / COPYWRITERA

 

La Piel Zaposljava Content Creator Copywriter Voditelj Drustvenih Mreza

 

Rok predaje materijala: 22.07.2021. na email: lapielpromo@gmail.com

 Tražimo osobu:

 • visokih estetskih kriterija koja će planirati objave na društvenim mrežama s postojećim materijalima, ali i povremeno sama kreirati sadržaj na društvenim mrežama na moderan, privlačan i zanimljiv način prateći smjernice brenda. Uvjet nisu profesionalna foto i video kamera, već su dovoljan mobitel viših performansi te mobilne aplikacije za montažu videa.
 • Koja estetsku inspiraciju pronalazi na platformama poput pinteresta, instagrama, modnih časopisa, i sadržajno na tiktoku/instagramu i platformama poznatih kozmetičkih brendova.
 • koja voli kozmetiku i ima barem osnovno znanje o sastojcima, prirodnoj kozmetici i filozofiji koju gradi La PIEL.
 • koja će sav taj sadržaj popratiti zanimljivim, interaktivnim i edukativnim opisima ispod objava, s povremenim pisanjem članaka za blog ili medije.

 

* KARAKTERISTIKE: osoba spremna za učenje, rad u teamu, biti samoinicijativna, vrijedna, otvorena za sugestije, fleksibilna s radnim vremenom, te željna napretka.

* Opcija: pola ili puno radno vrijeme.

 

ZADATAK:

 1. Složiti prijedlog instagram feeda (minimalno 4 reda, odnosno minimalno 12 fotografija koristeći neke naše fotografije s instagrama, ali i inspo fotke, fotke proizvoda, ljudi, raspoloženja, detalja, tekstura, stvarajući skladnu i lijepu estetiku kroz boje i kroz to sve približiti pratiteljima da se radi o brendu koji promovira, ne samo svoje proizvode već i koristan sadržaj i stvara jednu trenutno, ljetnu atmosferu. Za planiranje IG feed-a koristite aplikacije (PLANN ili FEED PREVIEW) ili aplikacije u kojoj možete napraviti kolaž.

  Pokazat ćemo vam na dva primjera, koji su naši favoriti.
  PRIMJER pomalo neurednog i kaotičnog feeda, u kojemu nema preglednosti ni prostora između slika:

La Piel Trazi Zaposlenike Content Creator Copywriter Voditelj Drustevnih Mreza

                  

  Primjer feed-a koji nam se sviđa, gdje su usklađene boje, vidljivo da se radi o brendu, raznolik sadržaj. Osoba nikad nije pored osobe, niti iznad osobe, sve je raspoređeno

La Piel Trazi Zaposlenike Content Creator Copywriter Voditelj Drustevnih Mreza

.
Kako Treba Izgledati La Piel Instagram Feed Profil
                              

 

 

 1. Za 3-4 fotografije iz tog feed plana, napisati popratni tekst/caption.

 2. Napisati kratak, zanimljiv članak za medije od otprilike 3000 znakova o GLAM TANU (atraktivan naslov i adekvatan članak u kojem se nude informacije bitne za potencijalne kupce). Info o GLAM TAN imate na našem webu www.mylapiel.ba 
 1. Snimiti ili montirati 2 videa do 20 -30 sekundi ili koristiti sadržaj s interneta ili nasih kanala na neku određenu temu po vlastitom odabiru (Pogledajte naše reels-e/tiktokove, teme koje obrađujemo i na koji način. Kao i objave kakve radimo). Možete vi biti u njemu, ne morate.. imate potpunu slobodu, ali razmišljajte što će okupirati pratitelje.

 

 1. Set od 6 storija na određenu temu (temu sami birate, razmišljajući što je zanimljivo pratiteljima. Savjet: Vole interakciju/ankete, jako atraktivan sadržaj foto/video, zanimljive teme i slično (sadržaj također možete uzeti s naših ili drugih kanala kako bi sve uklopili u najbolju priču).

 

       La Piel Instagram Story Primjer

PRIMJER KOMUNIKACIJE I AKTUALNE TEME, LIJEPE ESTETIKE

 

La Piel Prirodna Kozmetika Primjer Story Instagram

PRIMJER PRODAJNIH STORIJA SA SWIPE UP-OM

 

Rok predaje materijala: 22.07.2021. na email: lapielpromo@gmail.com

Kao i osobne podatke (Ime, prezime, grad, broj telefona).

 

Hvala puno na interesu, veselimo se vidjeti vaše prijedloge! Vaš La PIEL! <3

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 78 KM, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najskuplje sastojke najviše i najčišće kvalitete koji će duboko njegovati vaše tijelo.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih djevojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode